allfriendsanimalshampoo500mlprobiotischeshampoovooreenzuivereallergieengeurvrijevach
All Friends Animal Shampoo 500ml. Probiotische shampoo voor een zuivere, allergie- en geurvrije vach
Artikelnummer: 881
€ 9,75 inclusief BTW
Prijs per stuk
Omschrijving
Vertel het een bekende

All Friends Animal Shampoo 500ml.

 

All Friends Animal shampoo is een probiotische shampoo voor de vacht en huid van dieren die zorgt voor een zuivere, allergeen- en geurvrije vacht, pels of huid.. De probiotica in het product verwijderen actief vuil en allergenen in de vacht van het dier, waardoor deze zuiver en gezond blijft.

- All Friends Dog Shampoo is 100% veilig voor dieren.

 

Een gezonde vacht of pels is zeer belangrijk voor de algemene gezondheid van het dier. Wanneer de vacht vuil of onverzorgd is, kan dit leiden tot huidproblemen, allergieën of geurhinder. De probiotica in All Friends Animal Shampoo verwijderen actief vuil en allergenen in de vacht van het dier, waardoor deze zuiver en gezond blijft. Het dier zal daardoor lekkerder in zijn/haar vel zitten en geen vieze geur meer verspreiden.

 

Heel wat dieren hebben last van huidproblemen of allergieën. Immers, de pels of vacht is vaak een verzamelplaats van vuil, allergenen of schadelijke micro-organismen. Chrisal ontwikkelde deze probiotische shampoo, die als doel heeft de pels of vacht zo zuiver mogelijk te houden. Dit heeft niet alleen voordelen voor het dier zelf, maar ook voor mensen die allergisch zijn voor sommige stoffen die in de pels/vacht kunnen voorkomen.

 

De probiotica zijn niet alleen 100% natuurlijk, ze dragen ook actief bij tot het behoud van het milieu.

 

GEBRUIKSAANWIJZING:
Schud voor gebruik.
Maak de vacht van de het dier nat met handwarm water.
Doe een beperkte hoeveelheid product op de rug van het dier. Verdeel de shampoo over de vacht en wrijf gedurende enkele minuten in.
Spoel na met handwarm water.

Bewaar tussen 5 en 25°C, afgeschermd van direct zonlicht. 
Buiten bereik van kinderen houden.

 

Ingredienten

Aqua, Acrylates/Stearaeth-20 Methacrylate Copolymer, Cocamide DEA, PEG-6-Caprylic/Capric glycerides, Sodium laureth sulfate, Bacillus ferment, Phenoxyethanol, Ethylhexyl glycerin, CI 19140, CI 42051, Parfum

Uw naam:
Uw Emailadres:
 
Naam ontvanger:
Emailadres ontvanger:
Versturen