allfriendsanimaldryshampoo200mldroogshampoovoormoeilijktewassendierenofalstussendoor
All Friends Animal Dry Shampoo 200ml. Droogshampoo voor moeilijk te wassen dieren of als tussendoor.
Artikelnummer: 878
€ 10,55 inclusief BTW
Prijs per stuk
Omschrijving
Vertel het een bekende

All Friends Animal Dry Shampoo 200ml.

 

All Friends Animal Dry shampoo, is een probiotische spray voor de vacht, pels of huid van dieren. Dieren worden niet vaak gewassen waardoor hun vacht en huid vatbaar zijn voor vervuiling en infecties. De probiotica in het product verwijderen actief vuil en allergenen in de vacht van het dier, waardoor deze zuiver en gezond blijft. Het dier zal daardoor lekkerder in zijn/haar vel zitten en geen vieze geur meer verspreiden.

 

All Friends Animal Dry Shampoo van Chrisal is een probiotische spray voor de zuivering van de vacht, pels of huid van dieren. De spray is speciaal ontwikkeld voor dieren die zich niet gemakkelijk laten wassen met shampoo.

 

De All Friends Animal Dry Shampoo is een spray die zachtjes en van enige afstand op het dier verneveld kan worden. Het product is daardoor vooral handig voor het probiotisch behandelen en reinigen van de vacht van dieren die moeilijk te wassen zijn met shampoo.

All Friends Animal Dry Shampoo bevat enkel probiotica en is 100% veilig voor het dier.

 

GEBRUIKSAANWIJZING:
Vernevel het product spaarzaam over het dier.
Vermijd om de vacht of huid te nat te spuiten.
Voor een optimaal effect is een gebruik van 3x per week aanbevolen.

 

Samenstelling

Samenstelling conform EG richtlijnen:
Parfums, conserveringsmiddelen (methylisothiazolinone), Bacillus ferment.

 

Waarschuwing
Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere onstekingsbronnen. Niet roken. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50°C. Bij het inwinnen van medisch advies de verpakking of etiket ter beschikking houden.

Uw naam:
Uw Emailadres:
 
Naam ontvanger:
Emailadres ontvanger:
Versturen