allfriendsallergenspray200mlprobiotischeallergiesprayvoordierenenhunomgeving
All Friends Allergen Spray 200ml. Probiotische allergiespray voor dieren en hun omgeving.
Artikelnummer: 877
€ 14,49 inclusief BTW
Prijs per stuk
Omschrijving
Vertel het een bekende

All Friends Allergen Spray 200ml.

 

All Friends Allergen spray is een probiotische allergenenspray voor dieren en hun omgeving. De probiotica verwijderen actief allergenen, zorgen voor een gezonde microflora in de omgeving en verlagen het risico op ziektekiemen.

 

Heel wat dieren hebben last van huidproblemen of allergieën. De pels/vacht is immers vaak een verzamelplaats van vuil, allergenen of schadelijke micro-organismen. Chrisal ontwikkelde deze probiotische spray, die als doel heeft de pels of vacht zo zuiver mogelijk te houden. Dit heeft niet alleen voordelen voor het dier zelf, maar ook voor mensen die allergisch zijn aan sommige stoffen die in de pels/vacht kunnen voorkomen. Het dier is gezonder en ook uzelf kan meer genieten van de nabijheid van uw dierbare vriend.

 

De probiotische All Friends Animal Allergen Spray zorgt voor een gezonde microflora op het dier. Eens het oppervlak bezet is met probiotica daalt het risico op aanwezigheid van andere, kwaadaardige micro-organismen zeer sterk. De probiotica zijn niet alleen 100% natuurlijk en veilig, ze dragen ook actief bij tot het behoud van het milieu.

 

GEBRUIKSAANWIJZING:
Vernevel het product spaarzaam over het dier en de plaatsen waar het zich vaak bevindt.
- Vermijd om oppervlakken nat te spuiten
- Voor een optimaal effect is een dagelijks gebruik vereist tijdens de eerste week, nadien volstaat 2 x per week

 

Samenstelling

Samenstelling conform EG richtlijnen:
Parfums, conserveringsmiddelen (methylisothiazolinone), Bacillus ferment

 

Waarschuwing
Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere onstekingsbronnen. Niet roken. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50°C. Bij het inwinnen van medisch advies de verpakking of etiket ter beschikking houden.

Uw naam:
Uw Emailadres:
 
Naam ontvanger:
Emailadres ontvanger:
Versturen