allfriendsanimalhousestabilizerhoudtdehygineengeurbestrijdingoppeil
All Friends Animal House Stabilizer. Houdt de hygiëne en geurbestrijding op peil.
Artikelnummer: 880
€ 9,60 inclusief BTW
Prijs per stuk
KIES HIER DE HOEVEELHEID
  • 1 ltr.
  • 5 Ltr. -> € 34,35

Totaal configuratie: € 9,60
Omschrijving
Vertel het een bekende

All Friends Animal House Stabilizer.

 

All Friends Animal House Stabilizer van Chrisal is een probiotische vloeistof die verneveld kan worden in ieder dierenverblijf om de hygiëne en de geurbestrijding op peil te houden.

 

All Friends Animal House Stabilizer is een probiotische stabilizer voor dierenverblijven. Dit product dient ter aanvulling van de All Friends Animal House Cleaner om tussen twee reinigingen door via een eenvoudig verneveling de maximale voordelen van probiotica te blijven garanderen. De probiotica zorgen voor een gezonde microflora in de omgeving, verlagen het risico op ziektekiemen en allergenen, verwijderen actief vuil en bestrijden geuren.

 

De All Friends Animal House Stabilizer van Chrisal is speciaal ontwikkeld om de periode tussen twee schuimreinigingen op te vangen. De probiotische vloeistof kan spaarzaam verneveld worden in ieder dierenverblijf om het aantal probiotica en de geurbestrijding op peil te houden. Het product werkt ook tegen de ammonia-geur in vogelkooien.

 

Dit product dient ter aanvulling van de All Friends Animal House Cleaner, om tussen de twee reinigingen door via een gemakkelijke verneveling de maximale voordelen van probiotica te blijven garanderen. De probiotica zorgen voor een gezonde microflora in de omgeving, verlagen het risico op ziektekiemen en allergenen, verwijderen actief vuil en bestrijden geuren.

 

Belangrijke voordelen

  • Diepgaande reiniging: de probiotica verwijderen vuil en micro-organismen tot diep in verschillende oppervlakken.

  • Geurbestrijding: geuren worden vaak gevormd door ongewenste micro-organismen, deze worden vervangen door de probiotica die geen nare geuren produceren.

  • Veiligheid: in tegenstelling tot heel wat chemische reinigingsproducten en vooral ontsmettingsmiddelen zijn de probiotische producten zeer veilig in gebruik.

  • Milieu: de probiotica zijn niet alleen 100% natuurlijk, ze dragen ook actief bij tot afvalwaterzuivering. Milieubevorderend in plaats van enkel milieuvriendelijk.

  • Bij probiotische reiniging zijn er geen afdodende chemische stoffen, dus er is geen resistentie ontwikkeling mogelijk.

  •  

GEBRUIKSAANWIJZING:
Voor een optimaal effect dient hdit product 2x per week gebruikt te worden.
Fles goed schudden voor gebruik.
We adviseren om het product puur/onverdund te gebruiken voor kleine ruimtes.
Vernevel spaarzaam door het dierenverblijf zonder de oppervlakken nat te maken. 

Bewaar tussen 5 en 45°C afgeschermd van direct zonlicht.

 

Samenstelling
Samenstelling conform EG richtlijnen:
Conserveringsmiddelen: methylisothiazolinone), bacillus ferment.

 

 

Samenstelling conform EG richtlijnen:
Conserveringsmiddelen: methylisothiazolinone), bacillus ferment.

 

ALL FRIENDS ANIMAL HOUSE STABILIZER:

1 ltr.

5 ltr (€ 43.95)

Uw naam:
Uw Emailadres:
 
Naam ontvanger:
Emailadres ontvanger:
Versturen