Hilton Herbs

 

Sinds 1999 zijn wij officieel dealer van Hilton Herbs kruidenproducten voor paarden, honden, katten, pluimvee en duiven.

 

   

   

 HILTON HERBS

   PRODUCTEN

       VOOR

    PAARDEN

 HILTON HERBS

   PRODUCTEN

       VOOR

    HONDEN

 HILTON HERBS

   PRODUCTEN

       VOOR

     KATTEN    

 HILTON HERBS

   PRODUCTEN

       VOOR

    PLUIMVEE

 HILTON HERBS

   PRODUCTEN

       VOOR

     DUIVEN

 

Hilton Herbs is het enige bedrijf in de UK dat natuurlijke op kruiden gebaseerde gezondheidsproducten voor dieren ontwikkelt door een gekwalificeerde medisch Herborist, Hilary Self, .

 

 

 

 

 

KLIK HIER VOOR DE CATALOGUS VAN HILTON HERBS. 

 

 

 

 

 

HILTON HERBS is de marktleider in de productie van kruidensupplementen voor dieren sinds 1990.

Gedurende deze tijd is HILTON KRUIDEN gegroeid uit de kiem van een idee tot een bloeiend bedrijf met 19 mensen in dienst en is gevestigd in North Perrott, op het platteland van Zuid-Somerset.

Een speciaal voor kruidendoeleinden fabriek is gebouwd waar alle Hilton Herbs plantaardige producten, zowel in droge en vloeibare worden geproduceerd, op grond van een accreditatie EU-regeling, om de veiligheid en traceerbaarheid van alle ingrediënten van het product te waarborgen.

 

Alle producten zijn samengesteld door Medische Kruidkundige, Hilary Self Bsc MNIMH, die het bedrijf in staat stelt om haar assortiment actueel te houden en snel kan reageren op vragen uit de markt.

Hilary Zelf is de auteur van twee alom gepubliceerde boeken, "A Modern Paard Herbal" en de "Veteran Horse Herbal".

 

De kantoren zijn gevestigd in een omgebouwde Victoriaanse koeienstal van baksteen op het erf bij het huis van de oprichters Tony en Hilary Self.

Hilton Herbs is de drijvende kracht in het Verenigd Koninkrijk op het gebied van kruidensupplementen, het bedrijf exporteert naar meer dan 40 landen wereldwijd.

Bewijs hiervan is het feit dat Hilton Herbs twee keer 'Somerset Exporteur van het Jaar' is geweest in 2009 en 2012. 

 

Hilton Herbs blijft haar assortiment ontwikkelen, dankzij het ongelooflijke enthousiasme van zowel de oprichters en het grote team van mensen die voor hen werken.

Het is verbazingwekkend dat een ​​bedrijf dat bijna 25 jaar geleden begon als de visie van twee individuen, is uitgegroeid tot een gevestigd bedrijf, dat kruiden en natuurlijke producten voor de gezondheidszorg voor paarden, honden, gevogelte, postduiven en vogels ontwikkeld, niet alleen voor klanten in het Verenigd Koninkrijk, maar wereldwijd!