Wereldwijde levering

 

Kosten
Wij leveren uw bestelde producten overal in de wereld af door GLS Koeriers, DHL of TNT, afhankelijk van het land.
Wij bieden een vaste prijs voor elk land voor wereldwijde levering (Verzendkosten).
De verzendkosten wordt toegevoegd aan uw bestelling bij de kassa.
Goederen met een hogere waarde worden verstuurd met een "getekend voor" methode om ervoor te zorgen uw goederen snel en veilig aankomen.


levertijden

De levertijd is afhankelijk van de koerier.
GLS Koerier en TNT beramen 2 -3 dagen na hun pick-up van uw goederen, het duurt meestal drie dagen meer voor West-Europa, tot vijf dagen naar Oost-Europa en tot 7-10 dagen naar de rest van de wereld.
De service in de grote steden is normaal gesproken sneller dan op het platteland.
Wees u ervan bewust dat deze tijden niet worden gegarandeerd.

 

Douane / Import belasting
Bij het bestellen van goederen van PetsSupermart voor levering buiten de Europese Unie, kunt u worden onderworpen aan invoerrechten en belastingen die worden geheven zodra het pakket uw land bereikt.

Eventuele extra kosten voor inklaring moeten worden betaald door u, we hebben geen controle over deze kosten en kunnen niet voorspellen wat ze ook mogen zijn.
Douanebeleid verschilt van land tot land.
Daarnaast kunt u er rekening mee houden dat bij het bestellen bij PetsSupermart, u beschouwd wordt als de importeur en moet voldoen aan alle wetten en regels van het land waarin de goederen ontvangen worden. 
Uw privacy is belangrijk voor ons en we weten dat u de manier waarop informatie over uw bestelling wordt gebruikt en gedeeld belangrijk vindt. 

Wij willen dat onze internationale klanten en klanten die onze producten producten internationaal versturen, weten dat grensoverschrijdende leveringen onderhevig kunnen zijn aan opening en inspectie door de douane.
Douaneautoriteiten verplichten ons om de waarde van de producten rechtstreeks te vermelden op de verpakking op alle leveringen buiten Europa.