allfriendsdogshampoo500mlreduceertallergischereactieshoudtuwhondschoonengeurvrij
All Friends Dog Shampoo 500ml. Reduceert allergische reacties. houdt uw hond schoon en geurvrij.
Artikelnummer: 884
€ 9,75 inclusief BTW
Prijs per stuk
Omschrijving
Vertel het een bekende

All Friends Dog Shampoo 500ml.

 

All Friends Dog shampoo is een probiotische shampoo voor de vacht en huid van honden die zorgt voor een zuivere, allergeen- en geurvrije vacht en huid. . De probiotica in het product verwijderen actief vuil en allergenen in de vacht van de hond, waardoor deze zuiver en gezond blijft.

All Friends Dog Shampoo is 100% veilig voor de hond.

 

Een gezonde vacht is zeer belangrijk voor de algemene gezondheid van de hond. Wanneer de vacht vuil of onverzorgd is, kan dit leiden tot huidproblemen, allergieën of geurhinder. De probiotica in All Friends Animal Shampoo verwijderen actief vuil en allergenen in de vacht van het dier, waardoor deze zuiver en gezond blijft. De hond zal daardoor lekkerder in zijn/haar vel zitten en geen vieze geur meer verspreiden.

 

Heel wat honden hebben last van huidproblemen of allergieën. Immers, de vacht is vaak een verzamelplaats van vuil, allergenen of schadelijke micro-organismen. Chrisal ontwikkelde deze probiotische shampoo, die als doel heeft de vacht zo zuiver mogelijk te houden. Dit heeft niet alleen voordelen voor de hond zelf, maar ook voor mensen die allergisch zijn aan sommige stoffen die in de vacht kunnen voorkomen.

 

De probiotica zijn niet alleen 100% natuurlijk, ze dragen ook actief bij tot het behoud van het milieu.

Heeft u ook andere dieren in huis die een wasbeurt kunnen gebruiken? Neem dan de All Friends Animal Shampoo. Dit product bevat dezelfde werkzame stoffen en kan gebruikt worden bij ieder diersoort.

 

GEBRUIKSAANWIJZING:

Schud voor gebruik.
Maak de vacht van de hond nat met handwarm water.
Doe een beperkte hoeveelheid product op de rug van de hond. Verdeel de shampoo over de vacht en wrijf gedurende enkele minuten in.
Spoel na met handwarm water.

Bewaar tussen 5 en 25°C, afgeschermd van direct zonlicht. 
Buiten bereik van kinderen houden.

 

Ingredienten
Aqua, Acrylates/Stearaeth-20 Methacrylate Copolymer, Cocamide DEA, PEG-6-Caprylic/Capric glycerides, Sodium laureth sulfate, Bacillus ferment, Phenoxyethanol, Ethylhexyl glycerin, CI 19140, CI 42051, Parfum

 

Uw naam:
Uw Emailadres:
 
Naam ontvanger:
Emailadres ontvanger:
Versturen